Зеленський озвучив свою версію скоєння нападу на Шефіра

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський пов'язує сьогоднішній замах на свого помічника Сергія Шефіра зі змінами в державі - це одна із версій скоєння цього нападу.

Глава держави Володимир Зеленський пов'язує сьогоднішній замах на свого помічника Сергія Шефіра зі змінами в державі - це одна із версій скоєння цього нападу.

Про це президент розповів у коментарі для телеканалу Дім.

«З 2014 року таких кроків щодо оточення президента не було. Тобто, це говорить про реакцію на реальні зміни в державі, то, що ми хочемо робити, і навіть те, чого ще не вдалося. Тобто цей напрямок - це було зроблено правильно», - сказав Зеленський.

У мережі обговорюють обстріл автомобіля ШефіраНа Сергія Шефіра, помічника Володимира Зеленського, скоєно замах. Реакція соцмереж – в нашій добірці.

Глава держави додав, що до цього нападу, ймовірно, можуть бути причетні групи, які раніше контролювали процеси в Україні.

«Це говорить про те, що якщо раніше все контролювалося різними групами, то сьогодні з рук це йде. Тому, я вважаю це однією з ймовірних версій події», - додав президент.

Нагадаємо, сьогодні вранці під Києвом невідомі обстріляли машину першого помічника президента України Сергія Шефіра і зникли. Зловмисники здійснили близько 10 пострілів. Три кулі влучили у водія, він зараз перебуває у лікарні. Сам Сергій Шефір не постраждав.

Поліція почала спецоперацію. Відкрито кримінальну справу за статтею замах на вбивство.

На обстріл відреагував сам Володимир Зеленський з США. Інцидент також прокоментував глава Офісу президента Андрій Єрмак.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: