Друге щеплення від COVID не зробили вчасно сотні тисяч українців

Читать на русском
В Україні понад 600 тисяч громадян пропустили термін, коли потрібно було отримати другу дозу вакцини від коронавірусу.
Віктор ЛяшкоФото Слово і діло

В Україні понад 600 тисяч громадян пропустили необхідний термін, коли потрібно було отримати другу дозу вакцини від коронавірусу.

Про це заявив голова МОЗ Віктор Ляшко у середу, 17 листопада, на брифінгу. Трансляція велася на сторінці міністерства у Facebook.

Стало відомо, чи розширять список карантинних обмежень для невакцинованихЧи розширюватимуть список карантинних обмежень для невакцинованих, що планують робити з карантином та роботою зимових курортів на Новий рік – розповів санітарний лікар Ігор Кузін.

«Зараз понад 600 тисяч українців ще не дійшли за своєю другою дозою, незважаючи на те, що час її введення вже настав. Тому прошу, не зволікайте і зверніться до найближчого пункту щеплення чи центру вакцинації», - заявив він.

Міністр нагадав про необхідність повної вакцинації від коронавірусу, тобто щеплення двома дозами.

Нагадаємо, в Україні з початку кампанії з вакцинації проти COVID-19 зробили понад 21 млн щеплень. Отримали першу дозу – 12 445 579 осіб, завершили вакцинацію (отримали дві дози) – 9 068 241 особа.

Президент України Володимир Зеленський анонсував, що українці з двома дозами вакцини отримають «бонус» від держави – 1000 гривень. Однак не у вигляді готівки, а як сертифікат на певні послуги.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: