Шмигаль розповів, звідки візьмуть гроші на тисячу за вакцинацію

Читать на русском
Кошти на виплату анонсованої президентом 1 тисячі гривень для вакцинованих українців візьмуть із загального фонду держбюджету.
Денис Шмигальфото 24tv.ua

Кошти на виплату анонсованої президентом 1 тисячі гривень для вакцинованих українців візьмуть із загального фонду державного бюджету.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на брифінгу за результатами робочої поїздки до Тернопільської області у вівторок, 16 листопада, передає Інтерфакс-Україна.

Стало відомо, чи даватимуть тисячу гривень за вакцинацію до 19 грудняТисяча гривень за вакцинацію. Коли потрібно зробити щеплення від коронавірусу, щоб отримати гроші. Чи даватимуть виплати, якщо вакцинувався до 19 грудня 2021 року.

«Це буде фонд підтримки підприємництва, що постраждав від COVID-19. Мається на увазі загальний фонд бюджету, відповідно, ці кошти будуть виділені», - сказав Шмигаль.

За словами прем'єра, ця програма діятиме наприкінці 2021 року та у першій половині 2022 року.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що для українців, які вакцинувалися від коронавірусу двома дозами, запровадять «бонус». З 19 грудня вони зможуть отримати тисячу гривень – через додаток «Дія». Для пенсіонерів обіцяють альтернативну можливість отримати гроші за відсутності смартфона.

В ОПУ пояснили, чи даватимуть тисячу гривень за вакцинацію до 19 грудня.

«Слово і діло» зібрало реакцію соцмереж на «тисячу від Зеленського за вакцинацію».

На сьогодні в Україні отримали дві дози вакцини від COVID 8,8 млн. осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: