У Росії підтвердили смерть двох десантників ЗС РФ у Білорусі

Читать на русском
У МО РФ підтвердили, що обидва загиблих були елітними солдатами російської армії - повітряно-десантних військ. Солдати загинули через гасіння парашутів, а запасні не спрацювали
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Міністерство оборони Росії підтвердило, що на Гозькому полігоні в Білорусі під час десантування загинули два російські десантники.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на коментар МО РФ.

Реставрація Союзу: чого очікувати від інтеграції Білорусі та РосіїОб’єднання Росії та Білорусі в єдину союзну державу не лише створить додаткові загрози національній безпеці України, але й виведе їх на новий геополітичний вимір. В який спосіб – аналізував політолог Олександр Радчук.

«Внаслідок раптового сильного пориву вітру біля Землі відбулося сходження парашутистів двох військовослужбовців за контрактом, що мали високу кваліфікацію інструкторів парашутної підготовки. В обох парашутистів погасли куполи. Попри зусилля лікарів, від отриманих травм обидва російських військовослужбовців за контрактом померли» - сказано в повідомленні.

У МО РФ ще раз заявили, що обидва загиблих були елітними солдатами російської армії, а один з них під час падіння намагався врятуватися за допомогою запасного парашута, але він не спрацював і обидва розбилися.

Раніше повідомлялося, що в Білорусі на Гозькому полігоні стався інцидент з військовослужбовцями десантних військ Російської армії. Під час тренувального викиду загинули двоє російських військових.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: