У Білорусі під час навчань загинули два російські десантники – ЗМІ

Читать на русском
Попередньо, під час викидання на полігоні десантники заплуталися в парашутах один в одного і розбилися об землю
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

У Білорусі на Гозькому полігоні стався інцидент з військовослужбовцями десантних військ Російської армії. Під час тренувального викиду загинули двоє російських військових.

Про це повідомляє білоруське об'єднання колишніх співробітників силових структур BYPOL.

Реставрація Союзу: чого очікувати від інтеграції Білорусі та РосіїОб’єднання Росії та Білорусі в єдину союзну державу не лише створить додаткові загрози національній безпеці України, але й виведе їх на новий геополітичний вимір. В який спосіб – аналізував політолог Олександр Радчук.

За даними об'єднання, в ході тренувальної висадки десанту ВДВ ЗС РФ на Гозькому полігоні в Гродненському районі Білорусі відбулося так зване сходження двох парашутистів з погашенням купола парашутів. Простіше кажучи, військові в польоті зіткнулися і переплуталися в парашутах та, швидше за все, пошкодили куполи. Відомо, що загинули офіцер і солдат строкової служби ЗС РФ.

Нагадаємо, на білорусько-польському кордоні з 8 листопада знаходиться група приблизно з 4 тисяч мігрантів, які намагаються потрапити через Польщу до Німеччини. 9 листопада вони намагалися прорвати кордон.

Олександр Лукашенко на кордоні з Польщею. Він назвав боротьбу Польщі проти мігрантів шантажем. Також він пригрозив втручанням Росії. Пізніше РФ відправила два бомбардувальники - носії ядерної зброї патрулювати кордони Білорусі, а в район Гозького полігону перекинули Додаткові російські військові частини.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: