У Харкові позашляховик збив двох дітей: водія змусили пройти тест на наркотики

Читать на русском
ДТП у Харкові 11 листопада. Автомобіль Toyota збив двох підлітків, які йшли пішохідним переходом. Вони у лікарні. Водія перевіряють на наркотики.
скріншот з відео

У Харкові в четвер, 11 листопада, автомобіль Toyota збив двох підлітків, які йшли пішохідним переходом. Їх госпіталізували.

Про це повідомили у пресслужбі Харківської поліції.

Найрезонансніші смертельні ДТП: що сталося із винуватцями аварій та на якому етапі справиЯкими були найбільш резонансні ДТП в Україні за останні роки та чим закінчилася справа, дивіться на інфографіці.

ДТП сталася на перехресті проспекту Науки та вулиці Тобольської. За попередніми даними, в аварії травмувалися 13-річний хлопець та дівчина. Одна дитина потрапила просто під колесо автомобіля, але водій не зупинився і проїхав ще кілька метрів.

На резонансну аварію відреагував голова МВС Денис Монастирський.

З його слів, водія Toyota затримали. Правоохоронці підозрюють, що водій був під дією наркотиків чи психотропів.

«Поліцейські підозрюють, що порушник перебував під дією психотропних чи наркотичних речовин. Він раніше притягувався до відповідальності за незаконне виробництво чи зберігання наркотичних засобів, але чомусь рік тому справа була закрита та не дійшла до суду», - розповів він.

Міністр зазначив, що затриманий водій наразі проходить тест на наркотики.

Нагадаємо, у жовтні у Харкові сталася резонансна смертельна ДТП за участю 16-річного водія Infiniti. Наразі його заарештовано.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: