На Донбасі Місія ОБСЄ зафіксувала 630 порушень за добу

Читать на русском
Свободу пересування Місії і далі обмежували на блокпостах збройних формувань на півдні Донецької області, а також на блокпості збройних формувань південніше ділянки розведення в районі Золотого Луганської області.
фото: BBC

Місія ОБСЄ зафіксувала на Донбасі за минулу добу 482 порушення режиму припинення вогню у Донецькій області й 148 таких порушень у Луганській області.

Про це йдеться у звіті ОБСЄ № 261/2021.

«На Донеччині СММ зафіксувала 482 порушення режиму припинення вогню, зокрема 125 вибухів. За попередній звітний період в області зафіксовано 78 порушень», - повідомляється у звіті.

Зазначається, що на Луганщині зафіксували 148 порушень режиму припинення вогню, зокрема 145 вибухів. За попередній звітний період в області зафіксовано 8 порушень.

Згідно з даними звіту, свободу пересування Місії і далі обмежували, зокрема на блокпостах збройних формувань на півдні Донецької області, а також на блокпості збройних формувань південніше ділянки розведення в районі Золотого Луганської області. БПЛА СММ знову неодноразово зазнавали глушіння та імовірного глушіння сигналу.

Нагадаємо, що протягом минулої доби, 6 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню на Донбасі.

Раніше ми повідомляли, що окупанти перешкоджають безпілотникам місії ОБСЄ і не дозволяють патрулям СММ проїжджати до населених пунктів.

Також, ОБСЄ зафіксувала танки окупантів на Донбасі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: