ОБСЄ зафіксувала танки окупантів на Донбасі

Читать на русском
Організація з безпеки та співробітництва в Європі продовжує фіксувати важку військову техніку окупантів на Донбасі. Спостерігачі помітили танки бойовиків у Луганській області.
Фото з відкритих джерел.

Організація з безпеки та співробітництва в Європі продовжує фіксувати важку військову техніку окупантів на Донбасі. Спостерігачі помітили танки бойовиків у Луганській області.

За лініями відведення, але поза виділеними місцями зберігання озброєння ОБСЄ виявила 10 танків на полігоні в непідконтрольному уряду районі Луганської області, сказано у звіті СММ ОБСЄ за 3 листопада.

Жовтень в ООС: за місяць зафіксували понад 260 обстрілівУ зоні ООС у жовтні було зафіксовано 266 обстрілів з боку проросійських бойовиків. Загинули двоє українських військових, 24 отримали поранення.

Патруль ОБСЄ помітив 7 танків Т - 72 і ще три танки невстановленого типу в селищі Мирне недалеко від Луганська.

Крім того, ОБСЄ повідомляє про ознаки військової присутності та присутності військового типу в зоні безпеки. На полігоні бойовиків у селищі Бойківське (Донецька область) безпілотник ОБСЄ помітив 4 броньовані машини.

Нагадаємо, Politico та The Washington Post повідомили, що Росія нарощує присутність своїх військ та техніки біля українського кордону. Politico оприлюднило супутникові фотографії, на яких видно скупчення бронетанкових частин, танків, самохідної артилерії та наземних військ неподалік нашого кордону.

Пізніше українська розвідка повідомила про загострення ситуації на кордоні з Росією цієї зими. Про це розповіли в Міноборони.

Докладніше про ситуацію в зоні ООС у жовтні – на нашій інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: