Обстріли та вибухи: за добу на Донбасі ОБСЄ зафіксувала понад 300 порушень

Читать на русском
СММ ОБСЄ зафіксувала протягом минулої доби, 29 жовтня, понад 300 порушень  в Луганській та Донецькій області.
Фото з відкритих джерел

СММ ОБСЄ зафіксувала протягом минулої доби, 29 жовтня, понад 300 порушень в Луганській та Донецькій області.

Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ за 29 жовтня.

Відомо, що місія зафіксувала 292 порушення режиму припинення вогню у Донецькій області та 20 – у Луганській області.

«У Донецькій області Місія зафіксувала 292 порушення режиму припинення вогню, зокрема 56 вибухів (1 вибух у повітрі та 55 вибухів невизначеного походження)», – йдеться у звіті.

Місія нездійсненна: чому Зеленський не зміг домогтися миру на ДонбасіУкраїнський президент Володимир Зеленський втрачає свій рейтинг, однією з причин цього є неможливість досягнення миру на Донбасі.

Більшість порушень сталося в межах і поблизу ділянки розведення в районі Петровського. Крім того, порушення фіксувалися на північ та північно-північний захід від н. п. Широкине та в районі н. п. Березове. Зазначимо, що за попередній звітний період у Донецькій області було виявлено 681 порушення режиму припинення вогню.

У Луганській області спостерігачі зафіксували 20 порушень, включаючи 5 вибухів невизначеного походження. Порушення фіксували на ділянці розведення в районі Золотого і в районі Дмитрівки. Перед тим на Луганщині було зафіксовано 103 порушення режиму припинення вогню.

Нагадаємо, проросійські бойовики на Донбасі продовжують заважати роботі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Так, вони виставляють спостерігачам умови проїзду через блокпости, а також нападають на безпілотні літальні апарати, за допомогою яких СММ здійснює моніторинг ситуації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: