Глава ЦРУ прибув до Москви через нарощування військ біля кордону України – ЗМІ

Читать на русском
Директор ЦРУ Білл Бернс відвідав Москву за дорученням президента США Джозефа Байдена, Той мав попередити, що США уважно стежать за нарощуванням російських військ біля України.
edition.cnn.com

Директор ЦРУ Білл Бернс відвідав Москву за дорученням президента США Джозефа Байдена, Той мав попередити, що США уважно стежать за нарощуванням російських військ біля України.

Про це повідомляє телеканал CNN.

У повідомленні каналу зазначають, що Білл Бернс мав з’ясувати наміри Кремля стосовно України, зокрема причини нарощування російських військ біля українських кордонів.

«Керівництво США стурбоване нерегулярним переміщенням російських військ і техніки поблизу кордону України. Тому під час візту до Москви директор ЦРУ провів переговори з високопоставленими представниками служб безпеки Кремля, які безпосередньо беруть участь у військових діях, та застеріг їх від будь-яких наступальних дій», – йдеться у повідомленні.

РФ та Білорусь затвердили спільну Військову доктрину: чи загрожує така угода УкраїніРосія та Білорусь затвердили спільну Військову доктрину. Які загрози може нести така угода для України, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Після зустрічей у Росії Бернс нібито провів телефонну розмову із президентом України Володимиром Зеленським, намагаючись «розрядити напругу» між країнами.

Нагадаємо, що 30 жовтня The Washington Post повідомило про те, що чиновники в Сполучених Штатах Америки і Європі стривожені через те, що російські війська вкотре починають накопичуватися біля кордонів України.

Згодом українська розвідка спростувала нарощування військ Росії на кордоні з Україною. Однак при цьому Міністерство оборони України, з посиланням на дані української розвідки, попередило про стягування військ Російської Федерації до кордону України взимку.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: