Розвідка спростувала нарощування військ Росії на кордоні з Україною

Читать на русском

Головне управління Міноборони не зафіксувало додаткового перекидання російських сил на кордон із Україною.

Головне управління Міноборони не зафіксувало додаткового перекидання російських сил на кордон із Україною. Про те, що РФ знову стягує свої війська 30 жовтня повідомляло видання The Washington Post.

Станом на понеділок, 1 листопада, за даними розвідки, український кордон не мав додаткового перекидання російських підрозділів, озброєння та військової техніки.

У повідомленні йдеться про те, що розвідка постійно стежить за діями військ Росії та змін їх чисельності поблизу державного кордону. А повідомлення у ЗМІ про нібито нарощування російських сил називають «елементом інформаційно-психологічних дій».

Центр оперативного інформування повідомляєВійськове телебачення України

«Найімовірніше, що оприлюднені у ЗМІ та інтернеті факти нарощування угруповань збройних сил РФ на українському напрямі є елементом спеціальних інформаційно-психологічних дій, і, по суті, є плановими заходами в рамках переміщення військ після завершення навчань», - наголошують розвідники.

Україна і НАТО: які переваги дасть членство і що вже зроблено для вступу в АльянсЯкі переваги дає членство в НАТО, що Україна вже зробила для вступу в Альянс і що ще потрібно – на відео.

30 жовтня The Washington Post повідомило про те, що чиновники у Сполучених Штатах Америки та Європі стривожені через те, що російські війська вкотре починають накопичуватися біля кордонів України. Росія знову, як і навесні, демонстративно нарощує біля кордонів ударний військовий кулак, загрожуючи нападом.

Нагадаємо, що у Путіна заявили: можливий вступ України до лав НАТО стане для Росії найгіршим сценарієм розвитку подій. Тому Москва вживе активних заходів для протидії членству України в НАТО та забезпечення власної безпеки. При цьому в Росії вимушено таки визнали, що Москва не може завадити зближенню України та НАТО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: