Здоров'я погіршується: стали відомі подробиці про поточний стан Саакашвілі

Читать на русском
Міхеїл Саакашвілі за час голодування втратив уже десять відсотків своєї ваги, що дуже небезпечно, заявляє його особистий лікар.
фото з відкритих джерел

Стан здоров'я колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі, який продовжує голодування в Руставській в'язниці, погіршується, він втратив 10% своєї ваги.

Про це, після відвідування Саакашвілі у в'язниці у середу ввечері, журналістам повідомив його особистий лікар Ніколоз Кіпшидзе, якого цитує «Інтерфакс-Україна».

«У середу були отримані результати тестів стану здоров'я Міхеїла Саакашвілі, і за висновком лікарів консиліуму вони погіршилися в порівнянні з попережнім консиліумом, що відбувся тиждень тому. Він скаржиться на прискорене серцебиття. Небезпечна ситуація може виникнути будь-якої хвилини. Міхеїл Саакашвілі за час голодування втратив уже 10% своєї ваги, що дуже небезпечно», - заявив Кіпшидзе.

Також лікар повідомив, що наступний консиліум відбудеться у п'ятницю, 5 листопада.

Пан або пропав: навіщо Саакашвілі повернувся в ГрузіюПовернувшись до Грузії, Міхеїл Саакашвілі прогнозовано потрапив до в’язниці. Водночас, чи не є такий крок заздалегідь виграшною ланкою у передвиборчій стратегії політика – аналізував політолог Олександр Радчук.

Нагадаємо, що 1 жовтня 2021 року Саакашвілі прибув до Грузії. Його затримали у Тбілісі. Нині він у в'язниці в Руставі. Там Саакашвілі оголосив голодування, його стан здоров'я погіршився. Саакашвілі зробили переливання крові. Пізніше він погодився на медичну допомогу.

У Грузії Саакашвілі засудили до трьох років позбавлення волі.

Раніше, президент Грузії висловилася щодо помилування Саакашвілі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: