Саакашвілі погодився на медичну допомогу

Читать на русском
Саакашвілі, якого арештували в Грузіїі, погодився на медичну допомогу. Йому дозволили поспілкуватися зі своїми адвокатами.
Фото - прессслужба форуму Україна 30

Експрезидент Грузії Міхеїл Саакашвілі, який перебуває в ув’язненні, погодився на медичну допомогу. Йому дозволили поспілкуватися зі своїми адвокатами.

Про це повідомив один із адвокатів Саакашвілі Дмитро Садзаглішвілі після зустрічі зі своїм підзахисним у Руставській в'язниці, пишуть «Новини Грузії».

Затримання Саакашвілі: у чому звинувачують колишнього президента ГрузіїУ чому звинувачують колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Раніше Саакашвілі поширив повідомлення, в якому скаржився на рішення тюремної адміністрації повністю перекрити скляну стіну в кімнаті для побачень, через що він не може повноцінно спілкуватися з адвокатами та обмінюватись з ними документами.

В адміністрації в'язниці в Руставі, де утримується Саакашвілі, пояснили, що скляну перегородку в кімнаті побачень було встановлено через те, що експрезидент та його адвокати постійно порушували правила, встановлені для превенції поширення коронавірусу.

Нагадаємо, 1 жовтня 2021 року Саакашвілі прибув до Грузії. Його затримали у Тбілісі. Нині він у в'язниці в Руставі. Там Саакашвілі оголосив голодування, його стан здоров'я погіршився. Саакашвілі зробили переливання крові.

Саакашвілі обіймав посаду президента Грузії два терміни поспіль – у 2004–2013 роках. Незабаром після звільнення з посади президента він залишив країну.

З червня 2020 року Саакашвілі перебуває на посаді голови Виконавчого комітету з реформ України.

У Грузії Саакашвілі засудили до трьох років позбавлення волі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: