Президент звільнив начальника розвідки Держприкордонслужби

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський у середу, 3 листопада, звільнив начальника управління розвідки Державної прикордонної служби В'ячеслава Демченка.

Глава держави Володимир Зеленський у середу, 3 листопада, звільнив начальника управління розвідки Державної прикордонної служби В'ячеслава Демченка.

Відповідний указ №560/2021 оприлюднили сьогодні на сайті Офісу президента.

З Кабміну звільнили п'ятьох міністрів: як нардепи голосували за відставкиЯк Верховна рада голосувала за звільнення Романа Абрамовського, Олексія Любченка, Андрія Тарана, Олега Уруського та Олексія Резнікова.

«Звільнити Демченка В’ячеслава Вадимовича з посади начальника Управління розвідки Адміністрації Державної прикордонної служби України», - йдеться у тексті виданого президентом указу.

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський призначив нового голову Херсонської ОДА. Ним став Геннадій Лагута.

Сьогодні нардепи звільнили міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Романа Абрамовського. Він подав заяву про відставку ще 19 жовтня.

Також Верховна рада на засіданні у середу, 3 листопада, після звільнення Романа Абрамовського розглянула відставку ще чотирьох міністрів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: