Зеленський звільнив посла в Канаді Андрія Шевченка із займаної посади

Читать на русском
Шевченко обіймає посаду посла України в Канаді з 2015 року. Він був призначений на цю посаду ще за президента Петра Порошенка
Посол України в Канаді Андрій ШевченкоВідкрите джерело

Президент України Володимир Зеленський 25 серпня звільнив із посади посла України в Канаді Андрія Шевченка, який обіймав її з 2015 року.

Указ про це опублікований на сайті президента України.

Згідно з Указом, Шевченка звільнили з посади українського посла в Канаді та з посади Представника України при Міжнародній організації цивільної авіації. Поки невідомо, хто займе його місце на чолі посольства України в Канаді.

Шевченко обіймає посаду посла України в Канаді з 2015 року. Він був призначений на цю посаду ще за президента Петра Порошенка. Шевченко також був депутатом Верховної Ради трьох скликань, а до цього - ведучим на 5 каналі.

Нагадаємо, в середу, 25 серпня, глава держави Володимир Зеленський підписав указ про призначення нового представника країни при Євросоюзі - ним став колишній посол України в Організації із заборони хімічної зброї Всеволод Ченцов.

До цього президент України Володимир Зеленський призначив нового посла України в Туреччині. Ним став Василь Боднар. Крім того, український лідер призначив Василя Гамяніна послом України в Індонезії. А посол України в Кенії Андрій Праведник став також послом України в Танзанії.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: