Рада звільнила ще чотирьох міністрів

Читать на русском
Верховна рада на засіданні у середу, 3 листопада, після звільнення Романа Абрамовського розглянула відставку ще чотирьох міністрів.
фото з відкритих джерел

Верховна рада на засіданні у середу, 3 листопада, після звільнення Романа Абрамовського розглянула відставку ще чотирьох міністрів.

Так, депутати підтримали відставку Олексія Любченка з посади першого віцепрем'єр-міністра – міністра економіки України. «За» – 320 голосів.

Резніков змінює Мінреінтеграції на Міноборони: скільки обіцянок виконав міністрОлексій Резніков виконав трохи більше половини обіцянок на посаді міністра реінтеграції окупованих територій. Його планують призначити міністром оборони.

Також ВР відправила у відставку віцепрем'єр-міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексія Резнікова – 329 голосів.

Парламент звільнив віцепрем'єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олега Уруського – 342 голоси.

Нардепи прийняли відставку і міністра оборони Андрія Тарана – 341 голос. При цьому ще минулого тижня в Офісі президента заявляли, що говорити про відставку міністра Тарана передчасно.

Голосування в Раді сьогодні проходило за скороченою процедурою, самі міністри не звітували про свою роботу в Кабміні.

Нагадаємо, сьогодні нардепи звільнили міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Романа Абрамовського. Він подав заяву про відставку ще 19 жовтня.

Ми писали про те, як Абрамовський виконував свої обіцянки на посаді міністра, як впорався з виконанням обіцянок Олексій Рєзніков і які обіцянки провалив, а які виконав Олег Уруський.

У «Слузі народу» вже назвали кандидатів у міністри замість Уруського та Абрамовського.

«Слово і діло» пропонує подивитися, як змінювалися кандидати на звільнення у Кабміні Шмигаля.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: