Зеленський зустрівся з Байденом у Глазго: про що була розмова

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський на полях кліматичного саміту у Глазго у вівторок, 2 листопада, зустрівся із президентом США Джо Байденом.
twitter.com/ZelenskyyUa/

Президент України Володимир Зеленський на полях кліматичного саміту у Глазго у вівторок, 2 листопада, зустрівся із президентом США Джо Байденом.

Про це він написав у своєму Twitter.

Зустрічі президентів України і США: якими були результати переговорівНапередодні зустрічі Володимира Зеленського і Джо Байдена пропонуємо подивитися, які були результати переговорів президентів України і США.

«Під час розмови з Байденом у Глазго обговорили ситуацію з безпекою на Донбасі. США продовжують підтримувати територіальну цілісність та реформи в Україні», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Зеленський вже провів низку зустрічей із лідерами держав на саміті у Глазго, зокрема з прем'єрами Канади та Великої Британії.

Також президент переговорив із в.о. канцлера Німеччини Ангелою Меркель та еміром Катару Тамімом бін Хамадом Аль Тані.

Зокрема, Меркель Зеленський також обговорив поточну ситуацію з безпекою на Донбасі, енергетичну кризу в Європі та шляхи її подолання, а також актуальні питання відносин України та Німеччини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: