Вибори в Харкові: явка виборців складає близько 12%

Читать на русском
Явка на позачергових виборах міського голови Харкова, які проходять у неділю, 31 жовтня,  складає 12.4 відсотка.
Фото з відкритих джерел

Явка на позачергових виборах міського голови Харкова, які проходять у неділю, 31 жовтня, складає 12.4%.

Такі дані оприлюднила ОПОРА.

Відомо, що явка виборців на проміжних виборах депутатів Верховної Ради у двох виборчих округах у Херсонській та Черкаській областях становить 11% та 12.2% відповідно.

На виборах харківського міського голови — 12.4%. Зазначають, що у 2015 році на чергових виборах явка на 12:00 становила 17.7%.

Хто претендує на посаду міського голови ХарковаВибори міського голови Харкова відбудуться 31 жовтня. Слово і діло пропонує подивитися, хто претендує на посаду мера Харкова.

Нагадаємо, вибори мера Харкова проходять 31 жовтня - майже через рік після смерті мера Геннадія Кернеса. Дільниці працюватимуть з 08:00 до 20:00.

Раніше народний депутат Михайло Радуцький припустив, що в Харкові у зв'язку з важкою епідеміологічною ситуацією можуть внести деякі зміни у виборчий процес на виборах мера. У голосуючих можуть просити показати сертифікат вакцинації, або негативний результат ПЛР-тесту.

Пізніше повідомили, щоб проголосувати на виборах мера Харкова, харків'янам буде потрібен тільки паспорт. Ніяких додаткових документів не буде потрібно.

Додамо, ОПОРА поскаржилася, що її спостерігачів у Харкові намагалися не пустити на дві спеціальні ділянки, відкриті в міських лікувальних установах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: