Стало відомо, кого партія Кернеса висунула кандидатом у мери Харкова

Читать на русском
За чинним законодавством секретар міської ради здійснює повноваження міського голови у разі дострокового припинення або неможливості виконання міським головою своїх повноважень.
Ігор Тереховфото міськрада Харкова

Харківська міська організація партії «Блок Кернеса – Успішний Харков» висунула кандидатом на посаду мера Харкова Ігоря Терехова.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зазначається, що його кандидатуру оголосив син попереднього мера міста Кирило Кернес на конференції партії 25 вересня.

Як заявила голова міського осередку партії, учасники конференції підтримали кандидатуру Терехова одноголосно. Наразі він є виконувачем обов’язків мера Харкова.

«Ігор Олександрович, думаю, що Геннадій Адольфович хотів цього. Час вже позбутися приставки в.о., рухайтеся вперед. Ми вас підтримаємо», - зазначив Кирило Кернес.

Вибори мера Харкова: хто раніше був конкурентом КернесаХто був конкурентом Кернеса на виборах мера Харкова в 2010-му, 2015-му і 2020-му роках – на інфографіці.

Раніше ми повідомляли, що перед цим Харківська міська територіальна виборча комісія на своєму засіданні ухвалила рішення про реєстрацію шести кандидатів на посаду міського голови: це Костянтин Немічев, Михайло Добкін, Валерій Говоров, Володимир Плетньов, Дмитро Маринін та Олександр Кондрусик.

Зазначимо, що Ігор Терехов (1967 р.н.) з вересня 2015 року був першим заступником міського голови Харкова Геннадія Кернеса. До цього (з квітня 2007 р.) був заступником голови Харківської облдержадміністрації, а потім (із квітня 2019 р.) – заступником міського голови Харкова.

Кому бути Кернесом. Колонка Леоніда ШвецяНа грішній харківській землі йде підготовка до позачергових виборів мера. Дивлячись на все, що відбувається і буде ще відбуватися до 31 жовтня, складається враження, що тут знову обирають дорогого Геннадія Адольфовича Кернеса.

Нагадаємо, що політична партія «Слуга народу» прийняла рішення не висувати свого кандидата на вибори мера Харкова в кінці жовтня. Окремі депутати від партії можуть спробувати висунути свою кандидатуру на принципах самовисування і під свою особисту відповідальність.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: