Верещук може очолити Мінреінтеграції – ЗМІ

Читать на русском
Ірина Верещук може очолити Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.
Фото з відкритих джерел.

Народна депутатка від фракції «Слуга народу» Ірина Верещук може очолити Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Як пише LB.ua, це питання мають обговорити на засіданні фракції СН, після чого про кадрові перестановки оголосять офіційно.

Можливі відставки у Кабміні: як змінювалися кандидати на звільненняЯк змінювалися кандидати на звільнення у Кабміні та хто був джерелом інформації, дивіться на інфографіці Слово і діло.

Раніше Верещук говорила, що на посаду міністра оборони обговорювали і її кандидатуру. Вона уточнила, що готова взяти на себе таку відповідальність.

Пізніше стало відомо, що кандидатом на пост міністра оборони замість Андрія Тарана стане нинішній міністр реінтеграції Олексій Резніков.

ЗМІ писали, що основним завданням Рєзнікова стануть виступи з різними заявами на військову тематику перед широкою публікою - з цим, за словами джерела, є проблеми у Тарана.

Раніше глава фракції «Слуги народу» в парламенті Давид Арахамія підтвердив, що у президента Володимира Зеленського вже є кандидатура на пост міністра оборони, якщо цю посаду покине Таран.

Нагадаємо, з початком осені почало з’являтися все більше інформації про можливі кадрові ротації у Кабміні. «Слово і діло» пропонує подивитися, як змінювалися кандидати на звільнення і хто був джерелом інформації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: