Міністра оборони Тарана не відправлятимуть у відставку – Арестович

Читать на русском
У президента, за словами Арестовича, розглянуть роботу Тарана і дадуть їй оцінку, але звільняти міністра не збираються
Андрій ТаранFacebook

Попри циркулюючі чутки та побоювання, міністр оборони Андрій Таран не буде відправлений у відставку. Однак його діяльності буде дана відповідна оцінка, яка спричинить певні висновки.

Про це заявив позаштатний радник глави офісу президента України, спікер української делегації в Тристоронній контактній групі по Донбасу Олексій Арестович в ефірі телеканалу «Україна 24».

Коментуючи чутки про можливе звільнення Тарана, спікер ТКГ заявив, що до цього справа не дійде.

«Наскільки мені відомо, пан Таран поки виконує свої обов'язки, і його звільнення не передбачається. Президент робить завжди одне й те саме. Він дивиться на показники ефективності роботи, потім виносить персональні кадрові рішення. Нещодавно були звільнені три заступники Міністра оборони, тому що їх показники містили як вдалі, так і невдалі досягнення. За результатами проблем з держоборонзамовленням, із закупівлями в армію, харчуванням ЗСУ та з інформаційним супроводом були зроблені певні висновки. У посади міністра оборони інші KPI. Буде дана відповідна оцінка, і тоді будуть зроблені кадрові персональні висновки», - сказав він.

Нагадаємо, після відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова виникли чутки, що будуть звільнені ще кілька міністрів. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що питання про нові відставки міністрів можуть підняти восени. Зараз під питанням три кандидатури.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: