Зеленський визначився з кандидатом на місце міністра оборони – ЗМІ

Читать на русском
Джерела стверджують, що остаточно питання буде вирішено наприкінці жовтня, а на початку листопада його виставлять на голосування у Верховній Раді
Таран і РезніковКоллаж slovoidilo.ua

В Офісі президента України визначилися з кандидатом на пост міністра оборони замість Андрія Тарана. Не виключається, що ним стане нинішній міністр реінтеграції Олексій Резніков, а його місце, своєю чергою, займе Ірина Верещук.

Про це повідомляє видання «Страна» з посиланням на власні джерела в ОПУ.

Можливі відставки у Кабміні: як змінювалися кандидати на звільненняЯк змінювалися кандидати на звільнення у Кабміні та хто був джерелом інформації, дивіться на інфографіці Слово і діло.

При цьому джерела стверджують, що основним завданням Рєзнікова стануть виступи з різними заявами на військову тематику перед широкою публікою - з цим, за словами джерела, є проблеми у Тарана.

А сам ланцюжок призначень залежить від декількох моментів: перше - чи не переграють ситуацію до кінця жовтня - початку листопада, коли буде вирішено питання по рокіровці і його винесуть на голосування. І друге - чи погодиться Ірина Верещук на посаду міністра у справах окупованих територій.

Нагадаємо, раніше глава фракції «Слуги народу» в парламенті Давид Арахамія підтвердив, що у президента Володимира Зеленського вже є кандидатура на пост міністра оборони, якщо цю посаду покине Таран.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: