Верещук підтвердила можливі відставки міністрів восени і сказала, про кого мова

Читать на русском
Крім обговорюваних чуток про відставку міністра оборони, до нього можуть додатися міністри культури і юстиції
Ірина ВерещукСтрана

У Кабінеті Міністрів України восени пройдуть кадрові перестановки. Обговорюється заміна кількох міністрів - оборони, юстиції та культури.

Про це розповіла народний депутат від «Слуги народу» Ірина Верещук в ефірі телеканалу «Україна 24».

Кадрові ротації в уряді: яких відставок очікувати восениЗ високою вірогідністю восени відбудуться чергові кадрові зміни в уряді Дениса Шмигаля. Чи можлива відставка всього Кабміну, і хто прийде на його заміну – аналізував політолог Олександр Радчук.

«Розмови йдуть не тільки про зміну Міністра оборони. Наприклад, розмови йдуть Про Міністра юстиції або культури. Я часто чула на ефірах питання саме такого роду. Йдеться про те, чи будуть кадрові зміни восени. Будуть. А якими будуть - це вирішувати президенту і прем'єру. Прем'єру - якщо ми говоримо про, наприклад, міністра юстиції або культури, і президенту - коли говоримо про Міністра оборони, це виключно його прерогатива вносити подання» - пояснила вона.

Нагадаємо, після відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова виникли чутки, що будуть звільнені ще кілька міністрів. Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що питання про нові відставки міністрів можуть підняти восени. Зараз під питанням три кандидатури.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: