В Україну прибула третя партія військової допомоги від США для потреб ЗСУ

Читать на русском
Літак США привіз для потреб ЗСУ важливий вантаж - боєприпаси, протитанкове та високоточне озброєння
Ілюстративне фотоМіноборони України

В Україну прибула третя, остання партія військової допомоги для потреб Збройних сил України від США. Всього на три партії військової допомоги було виділено 60 млн доларів.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони.

Літак США, який увечері 22 жовтня приземлився в аеропорту «Бориспіль», привіз для ЗСУ боєприпаси, протитанкове і високоточне озброєння, а також медичне майно. Перші партії допомоги з таким же вантажем прибули 10 і 18 жовтня.

Зустрічі президентів України і США: якими були результати переговорівНапередодні зустрічі Володимира Зеленського і Джо Байдена пропонуємо подивитися, які були результати переговорів президентів України і США.

«Міжнародна безпека та допомога на 60 млн доларів стала можливою завдяки домовленостям, досягнутим під час нещодавнього візиту президента Володимира Зеленського до США. Вона надана додатково до раніше узгодженого обсягу в 250 млн доларів», - повідомили в Міноборони.

1 вересня 2021 року президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден під час зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським офіційно оголосив про надання Україні 60 млн доларів військової допомоги на оборонні потреби.

Узгоджений пакет військової допомоги для України на 60 мільйонів доларів містить постачання для Збройних сил України протитанкових ракетних комплексів Javelin.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: