Байден офіційно оголосив про надання Україні 60 мільйонів доларів на оборону

Читать на русском
Військова допомога, серед іншого, охоплює поставку для ЗСУ протитанкових ракетних комплексів Javelin
Зеленський і БайденReuters

Президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден офіційно оголосив про надання Україні 60 млн доларів військової допомоги на оборонні потреби.

Про це він заявив на початку зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, відео заяви опубліковано телеканалом Fox News у Facebook.

Зустрічі президентів України і США: якими були результати переговорівНапередодні зустрічі Володимира Зеленського і Джо Байдена пропонуємо подивитися, які були результати переговорів президентів України і США.

«Ми пожвавлюємо комісію стратегічного партнерства між нашими країнами, і ми також створюємо нові стратегічні рамки в галузі оборони завдяки новому пакету допомоги в галузі безпеки в розмірі 60 млн доларів», - зазначив президент США.

Узгоджений пакет військової допомоги для України на 60 мільйонів доларів охоплює поставки для Збройних сил України протитанкових ракетних комплексів Javelin.

Нагадаємо, що у Вашингтоні 1 вересня о 21 годині по Києву в Білому домі стартувала зустріч президентів США та України - Джозефа Байдена і Володимира Зеленського.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: