Росія ставить під загрозу стабільність України і Грузії – НАТО

Читать на русском
Спецпредставник генсека НАТО заявив, що політика безпеки Росії створює чималу загрозу Україні та Грузії
Ілюстративне фотоshutterstock.com

Росія своїми агресивними діями та заявами створює загрозу стабільності країн, які з нею сусідять, зокрема, особливо страждають від дій Москви Україна, Грузія і Молдова.

Про це заявив спеціальний представник генерального секретаря НАТО по країнах Південного Кавказу і Центральної Азії Хав'єр Коломіна, повідомляє Інтерфакс Україна.

До України приїхав міністр оборони США: чого очікувати від візитуЯкі запитання слід ставити Ллойду Остіну і як оцінити успішність візиту глави Пентагону, з’ясовував Владислав Фарапонов

«Грузія і НАТО стурбовані політикою безпеки Росії. У цьому регіоні Росія часто використовує загрозу застосування сили і створює загрозу збереженню стабільності як в Грузії, так і в інших країнах регіону, наприклад, в Україні та Республіці Молдова» - заявив чиновник.

Нагадаємо, раніше в Москві заявили, що можливий вступ України до лав НАТО стане для Росії найгіршим сценарієм розвитку подій. Тому Москва вживе активних заходів для протидії членству України в НАТО і забезпечення власної безпеки.

У відповідь глава МЗС України Дмитро Кулеба порадив Кремлю не пхати носа в не свою справу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: