Вислання дипломатів: стало відомо, через що Росія образилась на НАТО

Читать на русском
У РФ звинуватили генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга в брехні після вчорашньої заяви про те, що країни Альянсу повинні відновлювати діалог з Росією.
фото: 24 Канал

Минулої доби, 6 жовтня, НАТО прийняло рішення вислати вісім співробітників місії РФ через ворожу діяльність, скоротивши її чисельність до 10 осіб. При цьому, МЗС РФ негативно розцінило цей факт.

Про це повідомляє російське видання TACC.

Зазначається, що заступник міністра закордонних справ РФ Олександр Грушко звинуватив генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга в брехні після вчорашньої заяви про те, що країни Альянсу повинні відновлювати діалог з Росією.

«Вчора ще керівники НАТО заявляли про важливість деескалації у відносинах з Росією, закликали відновити діалог в рамках Ради Росія - НАТО, направити в Брюссель посла. Якщо хтось і вірив у щирість цих заяв, то сьогодні таких не стало. Їх справжня ціна зрозуміла всім», - відзначив Грушко.

В Україні закінчилися військові навчання Rapid Trident-2021Всього в навчаннях брали участь понад 6 тисяч військових, кілька сотень одиниць бойової техніки, в тому числі Авіація країн НАТО

Нагадаємо, що генсек НАТО заявив, що Україна і Грузія приєднаються до НАТО, але «це не питання завтрашнього дня».

Раніше повідомлялося про те, що Угорщина продовжить блокувати вступ України до НАТО.

Також нагадаємо, українські військові складатимуть іспити на відповідність стандартам НАТО.

Окрім цього, Євросоюз може створити в Україні військову місію.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: