Силовики провели обшуки в «Київтеплоенерго»: стало відомо, кому вручено підозри

Читать на русском
У ході перевірки аудит КМДА та Київекспертиза встановив завищення вартості виконаних робіт та неефективне використання коштів через завищення використаних матеріалів на суму понад 1,5 млн гривень.
Ілюстративне фотоКиївтеплоенерго

Столична прокуратура та Служба безпеки України провели обшуки у службових приміщеннях КП «Київтеплоенерго» в межах кримінального провадження за підозрою в присвоєнні майна, службовому підробленні та службовій недбалості.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Згідно з матеріалами слідства, СП «Київські теплові мережі» комунального підприємства «Київтеплоенерго» уклало договір із приватним підприємством щодо капітального ремонту аварійної ділянки теплових мереж від на вулиці Антонова у Солом’янському районі Києва.

У ході перевірки аудит КМДА та КП «Київекспертиза» встановив завищення вартості виконаних робіт та неефективне використання коштів через завищення використаних матеріалів на суму понад 1,5 млн гривень.

Згідно з результатами проведених слідчих дій директору СП «Київські теплові мережі» повідомлено про підозру в службовій недбалості, колишньому директору підрядної організації - у заволодінні майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому в особливо великих розмірах та службовому підробленні.

У ході перевірки аудит КМДА та Київекспертиза встановив завищення вартості виконаних робіт та неефективне використання коштів через завищення використаних матеріалів на суму понад 1,5 млн гривень.
фото: Київська міська прокуратура

Як наголосили у прокуратурі, проведені слідчі дії не позначилися на роботі комунального підприємства – воно працює у звичному режимі.

Нагадаємо, що суд оштрафував двох обвинувачених у справі Труханова.

Раніше ми повідомляли, що апеляційна палата розглянула і задовольнила частково скаргу захисника підозрюваного Валерію Капітанчуку на рішення суду про арешт.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: