Серед підозрюваних у вбивстві поліцейського в Чернігові троє неповнолітніх – прокуратура

Читать на русском
Причиною інциденту стало зауваження, яке співробітник зробив компанії в супермаркеті. Дочекавшись, поки поліцейські покинуть магазин, нападники стали бити їх
Ілюстративне фотоnpu.gov.ua

У вбивстві співробітника поліції в Чернігівській області підозрюються чотири людини, які вже затримані поліцейськими. Серед затриманих - троє неповнолітніх.

Про це заявив керівник Чернігівської окружної прокуратури області Павло Герасименко, повідомляє «Суспільне».

За словами прокурора, ще 2 жовтня поліцейські змогли затримати всіх чотирьох чоловіків, які підозрюються у вбивстві поліцейського. Троє з них виявилися неповнолітніми.

«Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.12 ч. 2 ст. 115 КК України, а саме в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчиненому за попередньою змовою групою осіб» - розповів він.

Місцеві ЗМІ повідомили деякі деталі нападу. Так, причиною інциденту стало зауваження, яке співробітник зробив компанії в супермаркеті. Дочекавшись, поки поліцейські покинуть магазин, нападники стали бити їх, причому один з них почав знімати побоїще на телефон. Відзначається, що ніхто з перехожих не зупинив побиття, а патрулі поліції в даній частині міста, як з'ясувалося, з'являються дуже рідко. У підсумку 30-річний капітан поліції Артур Єрохін загинув, а його колега опинився в реанімації. У загиблого залишилася дружина і двоє дітей.

Нагадаємо, що вночі з 1 на 2 жовтня в Чернігові в мікрорайоні Масани вбили співробітника поліції, а ще одного правоохоронця важко поранили.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: