МЗС підтвердило смерть українського дипломата Крижановського

Читать на русском
З 2010 до 2017 року він обіймав посаду посла України в Естонії, після цього був призначений спеціальним представником України з питань придністровського врегулювання.
Віктор Крижановськийtwitter.com/MIDPMR

Міністерство закордонних справ офіційно підтвердило смерть українського дипломата Віктора Крижановського. Він обіймав посаду спеціального представника України з питань врегулювання в Придністров'ї.

Про це йдеться на Facebook МЗС України.

«З глибоким сумом повідомляємо, що 16 жовтня на 60-му році життя трагічно загинув спеціальний представник України з питань придністровського врегулювання Віктор Володимирович Крижановський», - йдеться в повідомленні.

У відомстві заявили, що він почав роботу в МЗС ще в 1992 році, працював у сфері багатосторонніх відносин та європейської і євроатлантичної інтеграції. Брав участь у місіях України при міжнародних організаціях.

Також, з 2003 року до 2005 року працював в Адміністрації президента. З 2010 до 2017 року обіймав посаду посла України в Естонії, після цього був призначений спеціальним представником України з питань придністровського врегулювання.

Що знайшли при обшуку тіла Полякова: у МВС озвучили списокЄнін зазначив, що в момент виходу з ресторану поляків виглядав абсолютно здоровим і перебував у повному порядку

Раніше ми повідомляли, що у Києві на дачному масиві Осокорки виявили тіло дипломата. Згідно з попередніми даними, чоловік помер після падіння зі сходів у власному будинку.

Нагадаємо, що нардеп Антон Поляков помер в ніч на 8 жовтня, в Києві. Його знайшли непритомним у таксі, яке патрульні зупинили через порушення ПДР. На місце викликали швидку допомогу. Медики намагалися його врятувати, проте їм це не вдалося.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: