Смерть судді Печерського суду: ДБР поки не виключило вбивство

Читать на русском
У ДБР поки не виключають версію про умисне вбивство судді Печерського районного суду Києва Віталія Писанця.
umoloda.kyiv.ua

У Державному бюро розслідувань не виключають версію про умисне вбивство судді Печерського районного суду Києва Віталія Писанця.

Про це заявив в.о. директора ДБР Олексій Сухачов в інтерв'ю для Інтерфакс-Україна в п'ятницю, 17 вересня.

ЗМІ з'ясували, чи були сліди насильства на тілі померлого судді Печерського судуПравоохоронці розповіли, чи знайшли на тілі померлого судді Печерського районного суду Києва Віталія Писанця сліди насильства.

Він нагадав, що зараз зареєстровано кримінальне провадження за статтею умисне вбивство.

«Ми провели невідкладні слідчі дії і провели слідчий експеримент за участю осіб, які перебували безпосередньо на місці події в той час, коли це сталося», - розповів Сухачов.

Він уточнив, що проведена судово-медична експертиза, призначені ще кілька експертиз, за ​​результатами яких будуть відпрацьовуватися слідчі версії.

«Будуть перевірені всі можливі версії слідства. Про виключення версії навмисного вбивства я б зараз не поспішав стверджувати», - заявив представник ДБР.

Сухачов додав, що якщо будуть отримані вагомі докази для підтвердження тієї чи іншої версії і виникне відповідна потреба - кваліфікацію справи можуть змінити.

Нагадаємо, 12 вересня в селі Погреби під Києвом знайшли мертвим суддю Печерського райсуду Києва Віталія Писанця. За даними ЗМІ, слідів насильства у нього на тілі не було.

Відомо, що Писанець, серед іншого, був слідчим суддею справи про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: