У Києві на дачі знайшли мертвим дипломата – ЗМІ

Читать на русском
У Києві на дачному масиві Осокорки виявили тіло дипломата. За попередніми даними, чоловік помер після падіння зі сходів у власному будинку.
Віктор Крижановський (twitter.com/MIDPMR)

У Києві на дачному масиві Осокорки виявили тіло дипломата. Згідно з попередніми даними, чоловік помер після падіння зі сходів у власному будинку.

Як пише РБК-Україна, посилаючись на свої джерела в правоохоронних органах, загинув Віктор Крижанівський.

Що знайшли при обшуку тіла Полякова: у МВС озвучили списокЄнін зазначив, що в момент виходу з ресторану поляків виглядав абсолютно здоровим і перебував у повному порядку

Крижанівський працював у дипломатичній службі з 1992 року. З 2010 року був послом України в Естонії, а з 2017 року - спеціальним представником України з придністровського врегулювання.

До призначення в Естонію дипломат також був спеціальним представником України в Придністров'ї.

Згідно з висновком судово-медичного експерта смерть настала через закриту черепно-мозкову травму.

Нагадаємо, нардеп Антон Поляков помер в ніч на 8 жовтня в Києві. Його знайшли непритомним у таксі, яке патрульні зупинили через порушення ПДР. На місце викликали швидку допомогу. Медики намагалися його врятувати, проте їм це не вдалося.

Попередньо, смерть депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Справу розслідують за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ з позначкою «природна смерть».

Пізніше токсикологічна експертиза виявила в крові Антона Полякова наркотики та алкоголь. А водій таксі, в чиїй машині було виявлено тіло нардепа, змінив початкові свідчення під час розслідування його смерті.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: