Столтенберг шкодує про відсутність діалогу з Росією

Читать на русском
Столтенберг заявив, що бачився з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим на полях Генеральної Асамблеї ООН у вересні 2021 року
Єнс СтолтенбергEPA - European Pressphoto Agency

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг висловив жаль тим фактом, що всупереч всім спробам Альянсу у нього не виходить налагодити адекватний діалог з Росією.

Про це повідомило португальське видання Diario de Noticias.

Так, Столтенберг заявив, що бачився з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим на полях Генеральної Асамблеї ООН у вересні 2021 року. Однак він додав, що ця зустріч на досить високому рівні ні до чого не привела.

Які країни отримали статус союзника США поза НАТОСтатус союзника США поза НАТО мають 17 держав. Детальніше – на інфографіці від Слово і діло.

«Відносини НАТО з Росією знаходяться на низькому рівні. Я шкодую про це, я багато працював над зміцненням діалогу з РФ», - резюмував він.

Тим часом віцепрем'єр України Ольга Стефанишина заявила, що Україна вимагає від НАТО політичної ясності у питанні свого вступу до Альянсу.

До речі, під час тієї самої зустрічі Лаврова і Столтенберга російський міністр приписав генсеку НАТО «підтримку неонацистів в Україні».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: