Стан Саакашвілі: за здоров’ям експрезидента спостерігатиме спеціальна група лікарів

Читать на русском
Мін’юст звернувся до глави парламентського комітету з прав людини та комітету з охорони здоров’я і соцзахисту з проханням проконтролювати захист прав Саакашвілі.
фото з відкритих джерел

Міністерство юстиції Грузії звернулося до міністерства охорони здоров’я з проханням створити групу лікарів, які стежитимуть та аналізуватимуть стан здоров’я затриманого експрезидента Міхеіла Саакашвілі.

Про це повідомляє Interpressnews.

«Метою групи лікарів буде періодичне спостереження за станом здоров’я Саакашвілі та, за необхідності, надання рекомендацій», - заявили у Мін’юсті.

Зазначається, що відомство також звернулося до державного адвоката Саакашвілі Ніно Ломджарії, до парламентського комітету з прав людини та комітету з охорони здоров’я та соцзахисту з проханням проконтролювати захист прав Саакашвілі.

Пан або пропав: навіщо Саакашвілі повернувся в ГрузіюПовернувшись до Грузії, Міхеїл Саакашвілі прогнозовано потрапив до в’язниці. Водночас, чи не є такий крок заздалегідь виграшною ланкою у передвиборчій стратегії політика – аналізував політолог Олександр Радчук.

Нагадаємо, що напередодні виборів Саакашвілі, вперше за 8 років, повернувся до Грузії та потрапив за ґрати. Поліція оприлюднила відео із затриманим Саакашвілі. Він оголосив себе політичним в’язнем і почав голодування.

Після цього, МЗС України викликало посла Грузії через затримання Саакашвілі.

Пізніше, у МЗС Грузії відреагували на позицію України щодо затримання третього президента Михайла Саакашвілі.

Раніше ми повідомляли, що Саакашвілі звернувся до міжнародної спільноти.

Після цього стан Саакашвілі в грузинському СІЗО значно погіршився.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: