Голодування Саакашвілі: у Грузії вимагають звільнити експрезидента

Читать на русском
Голодування Саакашвілі в СІЗО в Грузії. Прихильники експрезидента вимагають звільнити його і відправити до лікарні.
newsgeorgia.ge

Прихильники Міхеїла Саакашвілі вимагають звільнити експрезидента, який оголосив голодування в СІЗО грузинського міста Руставі.

Як інформують «Новини Грузії», акція прихильників Саакашвілі розпочалася після повідомлень про погіршення стану його здоров'я.

Пан або пропав: навіщо Саакашвілі повернувся в ГрузіюПовернувшись до Грузії, Міхеїл Саакашвілі прогнозовано потрапив до в’язниці. Водночас, чи не є такий крок заздалегідь виграшною ланкою у передвиборчій стратегії політика – аналізував політолог Олександр Радчук.

Також деякі учасники закликали політика припинити голодування, зокрема і його брат.

«Як і всі присутні тут, я дуже стурбований. Міша, може хоча б на час ти зупиниш голодування. Зараз твоє здоров'я дуже важливе», - сказав Давид Саакашвілі.

Адвокат Саакашвілі повідомив, що в понеділок буде вимагати зустрічі зі своїм підзахисним.

Також повідомляється, що спеціальна пенітенціарна служба Мін'юсту Грузії спростувала інформацію про погіршення стану здоров'я Саакашвілі.

Нагадаємо, що напередодні виборів Саакашвілі, вперше за 8 років, повернувся до Грузії і потрапив за ґрати. Поліція оприлюднила відео із затриманим Саакашвілі. Він оголосив себе політичним в'язнем і почав голодування.

Раніше ми повідомляли, що ДПСУ перевіряє, як Саакашвілі виїхав з України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: