МЗС України викликало посла Грузії через затримання Саакашвілі

Читать на русском
У посла хочуть отримати офіційну інформацію щодо підстав і обставин затримання Саакашвілі в Грузії
МЗС Україниdepositphotos.com

Міністерство закордонних справ України викликало посла Грузії для давання пояснень через затримання в цій країні колишнього грузинського президента Міхеїла Саакашвілі.

Про це заявив речник МЗС Олег Ніколенко у коментарі УНІАН.

Країна без героя. Колонка Леоніда ШвецяСаакашвілі лише 53 роки, але всі вершини далеко позаду. Весільний генерал в якомусь напівміфічному Виконавчому комітеті Нацради реформ, завсідник нудних телевізійних ефірів – це якийсь соромітний дауншифтинг.

«Бачимо інформацію в ЗМІ про затримання громадянина України Міхеїла Саакашвілі в Грузії. До Міністерства закордонних справ запрошено посольства Грузії в Україні для отримання офіційної інформації про підстави та обставини такого затримання» - розповів він.

Нагадаємо, третій президент Грузії Міхеїл Саакашвілі, який оголосив про повернення на батьківщину, був затриманий грузинськими правоохоронцями 1 жовтня. Пізніше місцеві ЗМІ оприлюднили кадри затримання політика.

Президент України Володимир Зеленський висловив сильну стурбованість затриманням Саакашвілі в Грузії, а також заявою грузинської сторони з цього питання.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: