Можливий локдаун у столиці: кияни замовили понад 600 тисяч перепусток

Читать на русском
На випадок впровадження нового локдауна в зв'язку з погіршенням ситуації з коронавірусом, мешканці столиці замовили вже більш ніж 600 тисяч перепусток.

**На випадок впровадження нового локдауна в зв'язку з погіршенням ситуації з коронавірусом, мешканці столиці замовили вже більш ніж 600 тисяч перепусток. **

Електронна система для замовлення спецперепусток на громадський транспорт працює більше 2 місяців, говориться на сайті КМДА.

«Наше головне завдання - забезпечити проїзд людей, без яких місто перестане функціонувати», - заявили в Департаменті інформаційно-комунікаційних технологій міської держадміністрації.

Україна скоро перейде в «жовту» зону: кого торкнеться карантин і що буде забороненоУкраїна перейде в жовту зону карантину. Що буде заборонено, як будуть працювати школи і коли оголосять повний локдаун – в матеріалі.

У системі зареєструвалися 9187 компаній. З них 8 090 подали заявки для своїх працівників. Тільки за вересень замовили 255 863 спецперепусток. За весь час було замовлено 612 705 спецперепусток.

Раніше столичні чиновники заявляли, що в разі можливого локдауна в Києві скористатися громадським транспортом зможуть жителі Києва зі спеціальними пропусками, а транспортні карти без дозволів під час жорсткого карантину не діятимуть.

Раніше повідомлялося про те, що мер Віталій Кличко сподівається, що Київ уникне локдауна при новій хвилі коронавірусу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: