Разумков оцінив ймовірність нового локдауну в Україні

Читать на русском
Разумков пов'язав ймовірність введення локдауну з епідеміологічною ситуацією в Україні. Чим вона буде гірше, тим вище стане ймовірність локдауна
Ілюстративне фотоGloballookpress

Не виключено, що в Україні буде посилюватися карантин, якщо епідеміологічна ситуація буде погіршуватися. І не виключено, що це призведе до нового локдауну.

Про це заявив голова Верховної Ради України Дмитро Разумков в ефірі телеканалу «Україна 24».

Ситуація загострюється: чого очікувати від осіннього спалаху коронавірусуСитуація з коронавірусом в Україні почала загострюватись. Коли буде новий спалах COVID-19 та чи варто готуватися до локдауну, читайте у матеріалі Слово і діло.

«Епідемічна ситуація сьогодні є однією зі складових існування держави, це без перебільшення. Якщо ми говоримо про можливий локдаун - дійсно, він можливий. Будемо сподіватися, що ми пройдемо цей етап, не потрібно буде застосовувати серйозні обмеження, як раніше, але до цього потрібно бути готовими в усіх напрямках, починаючи від медичного. Все залежить від нас. Якщо ми будемо дотримуватися елементарних норм, поширення ковіду буде менше, ніж сьогодні» - пояснив він.

Нагадаємо, раніше в НАНУ розповіли, що оскільки в Україні в найближчі місяці прогнозується зростання захворюваності коронавірусом, з метою зменшення захворюваності та летальності в країні можуть ввести карантин. Однак вводити його варто тільки тоді, коли ситуація буде близька до критичної.

6 вересня головний санлікар ігор Кузін розповів, що незабаром Україна покине «зелену» зону і перейде в «жовту». Разом з цим доведеться посилити карантин, а пізніше цілком вірогідний локдаун.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: