Кличко оцінив перспективи введення локдауну в Києві

Читать на русском
За словами Кличка, все залежатиме від ходу вакцинації та дотримання киянами антикоронавірусних норм
Віталій КличкоGloballookpress

Мер Києва Віталій Кличко не виключає того, що в столиці через ситуацію з коронавірусом вводитиметься локдаун, проте сподівається, що Київ обійдеться без цього.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Якщо стосується можливого входу Києва в локдаун, то ми сподіваємося, що ми не увійдемо в жорсткі обмеження. З усім тим, вивчаємо і готуємося до будь-якого розвитку подій» - сказав він.

Україна скоро перейде в «жовту» зону: кого торкнеться карантин і що буде забороненоУкраїна перейде в жовту зону карантину. Що буде заборонено, як будуть працювати школи і коли оголосять повний локдаун – в матеріалі.

За словами Кличка, все залежатиме від ходу вакцинації та дотримання киянами антикоронавірусних норм. Київ демонструє набагато кращі результати з вакцинації, якщо порівнювати його з іншими містами України, тому є надія обійтися без локдауну.

Нагадаємо, раніше в НАНУ розповіли, що оскільки в Україні в найближчі місяці прогнозується зростання захворюваності коронавірусом, з метою зменшення захворюваності та летальності в країні можуть ввести карантин. Однак вводити його варто тільки тоді, коли ситуація буде близька до критичної.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль 8 вересня повідомив, що Україна найближчими днями, швидше за все, покине «зелену» зону карантину і повернеться в «жовту». Це необхідно для того, щоб уникнути локдауну.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: