Кличко розповів про відносини з президентом

Читать на русском
Мер столиці Віталій Кличко повідомив про свої стосунки з главою держави Володимиром Зеленським.

Мер столиці Віталій Кличко заявив про те, що у нього немає особистого конфлікту з главою держави Володимиром Зеленським.

Про це він розповів в інтерв'ю РБК-Україна.

За словами Кличка, для нього було несподіваним, коли президент озвучив, що він нібито стукає, мало не живе на Банковій, проситься на зустріч.

«Я дійсно телефонував. Адже комунікація необхідна - у нас величезна кількість питань, які стосуються життєдіяльності міста Києва. Не будемо забувати, що це столиця - один з найбільш ключових регіонів в країні», - сказав він.

Володимир ЗеленськийПрезидент України
Зеленський пообіцяв звільнити Віталія Кличка з посади голови КМДАСказано 19 січня 2020 р.Статус обіцянки: Виконано

Є питання, які вимагають спільних рішень, вважає Кличко.

«Це стосується і виконання функцій столиці, де стабільна економічна і політична ситуація проектується на всю країну. І питань по лінії Асоціації міст України, яку я очолюю», - уточнив він.

Кличко оцінив, які у нього зараз відносини з президентом України.

«Особистого конфлікту із Зеленським у мене немає. Для того щоб був особистий конфлікт, потрібно мати підстави для цього. Я не бачу точок перетину. Єдина точка перетину: я не згоден з усіма жартами «95 кварталу», які стосувалися Кличка - втім, це й жартами назвати складно», - говорить він.

За словами Кличка, з 2015 року «95 квартал» системно намагався виставити мера Києва «як людину недалеку».

«Але особистого конфлікту у мене немає, до будь-яких їхніх «жартів» я ставлюся спокійно, навіть якщо вони знаходяться нижче рівня гумору», - повідомив він.

Нагадаємо, у Кличка скаржилися на численні обшуки в підрозділах Київської міськдержадміністрації, комунальних підприємствах столиці України і підрядних організаціях.

Раніше в Офісі президента розповіли про те, що мера Києва Віталія Кличка викликали на засідання Ради нацбезпеки і оборони для того, щоб обговорити стан історичних пам'яток і об'єктів спадщини в столиці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: