Кличка не пустили на зустріч із Меркель у «Борисполі»

Читать на русском
Міський голова Києва Віталій Кличко приїхав в аеропорт, щоб зустріти федерального канцлера Ангелу Меркель, але його не пропустила охорона.
kyivcity.gov.ua

Міський голова Києва Віталій Кличко приїхав в аеропорт, щоб зустріти федерального канцлера Ангелу Меркель, але його не пропустила охорона.

Про це Віталій Кличко повідомив у Telegram.

«Прибув в аеропорт «Бориспіль», де, за протоколом, як мер столиці, мав зустрічати канцлерку Німеччини Ангелу Меркель. Як це було і під час її минулих візитів до Києва. Але цього разу мене не пустили. Силою прориватися, звичайно, не буду», – йдеться в повідомленні.

На відео, яке опублікував мер Києва, видно, що охоронець блокує вхід та не пропускає його. Охоронець повідомив, що Кличка немає в списках запрошених.

Кличко ж назвав це цирком та зауважив, що таке в його кар'єрі сталося вперше.

«Цікаво: в «проєвропейському» Міністерстві закордонних справ України вирішили терміново порушити протокольні заходи? Чи отримали команду і так тремтіли, що влаштували такий цирк?!», – пише він.

Зазначимо, 22 серпня канцлерка Німеччини Ангела Меркель перебуватиме у Києві з одноденним робочим візитом. Вже о 14 годині вона зустрінеться з президентом Володимиром Зеленським у Маріїнському палаці.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: