У Зеленського запевнили, що Кличко все-таки потрапив на зустріч із Меркель

Читать на русском
В ОПУ заявили про те, що мера Києва Віталія Кличка все-таки пропустили на зустріч канцлера Німеччини Ангели Меркель в аеропорту Бориспіль.

В ОПУ заявили про те, що мера Києва Віталія Кличка все-таки пропустили на зустріч канцлера Німеччини Ангели Меркель в аеропорту Бориспіль.

У Зеленського припустили, що мер столиці «не знає, як узгоджуються протокольні деталі». Про це радник керівника ОП Михайло Подоляк повідомив в коментарі Радіо Свобода.

Перегрівся та втомився: скільки разів і чому тріскався скляний «міст Кличка»Скляний міст Кличка відкрили понад два роки тому. Слово і діло вирішило порахувати, скільки разів і чому тріскався міст.

Він назвав заяву Кличка «дуже дивною історією», яка до реалій «має непряме відношення». За словами Подоляка, «такі дрібні й навіть дріб'язкові скандали» є «тактикою піарників Кличка», аби залучати до нього увагу і «намагатися дискредитувати і державу, і виконавчу вертикаль».

«У подібних випадках протокол завжди працює чітко, визначаючи порядок зустрічі, хто зустрічає, представництва від країни, тощо. Всіх осіб, котрі зустрічають, попереджають напередодні, узгоджується формат й розстановка. Тим часом, навіть якщо виникає додаткова потреба когось терміново додати - протокол це швидко робить. Як факт - Кличко брав участь у зустрічі. Можливо, пан Кличко просто не знає, як узгоджуються протокольні деталі і які це взагалі деталі», - заявив радник керівника ОП.

Раніше повідомлялося про те, що сьогодні мер Києва Віталій Кличко приїхав до аеропорту, щоб зустріти федерального канцлера Ангелу Меркель, але його не пропустила охорона.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: