Закон про олігархів: Зеленський готовий нести відповідальність у разі порушення

Читать на русском
Зеленський сказав, що зацікавлений лише в публічних та конструктивних зустрічах із представниками великого бізнесу, які мають відбуватися в Офісі Президента.
фото з відкритих джерел

Президент Володимир Зеленський заявив, що нестиме політичну відповідальність, якщо порушить закон «Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)».

Про це голова держави сказав під час прес-конференції у Трускавці.

«Чесно кажучи, у мене найбільша відповідальність, яка вона є, через такі зустрічі, тому я зацікавлений у тому, щоб вони були публічними. У мене відповідальність одна – політична. Вона вдарить по Президенту, по Офісу Президента, в принципі, по рейтингу і влади, і партії, тому що рейтинг партії «Слуга народу» дуже залежить від рейтингу Президента Зеленського. Тому політична відповідальність – найпотужніша, яка в мене є», – зазначив Зеленський.

Зеленський посварився з деякими нардепами через Разумкова – ЗМІЗеленський вкрай жорстко відреагував на заяви низки депутатів, які не підтримують відставку Разумкова

Згідно з його словами, він зацікавлений лише в публічних та конструктивних зустрічах із представниками великого бізнесу, які мають відбуватися в Офісі Президента.

Голова держави пояснив, що причинами для таких зустрічей можуть бути, зокрема, боротьба з COVID-19 та розбудова потужної спортивної інфраструктури.

«Я буду зацікавлений у зустрічі з великим бізнесом перед тим, як ми точно будемо знати, що Україна прийматиме Олімпіаду. Це треба готувати заздалегідь. Я говорю не тільки про зимову Олімпіаду, а про, в принципі, побудову спортивної інфраструктури… Бюджетних грошей не вистачить, тому будемо говорити з бізнесом», – додав Зеленський.

Президент підсумував, що інші зустрічі з великим бізнесом його «не цікавлять, немає часу».

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський 2 жовтня прибув до готелю у Трускавці, де проходить дводенне виїзне засідання фракції «Слуга народу».

Раніше, Зеленський заявив, що «олігархи та зрадники» стали боятися українську владу.

Також, Зеленський розповів про другий термін і своє майбутнє у політиці.

Окрім цього, на брифінгу у Трускавці, Зеленський прокоментував діяльність РНБО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: