Глава МВС запропонував підвищити зарплати силовикам і назвав джерело фінансів

Читать на русском
Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський запропонував підвищити зарплати для правоохоронців. Для цього потрібно направити вилучені з контрабанди кошти.
Денис Монастирськийsluga-narodu.com

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський запропонував підвищити розмір заробітної плати для правоохоронців. Для цього потрібно направити на виплати вилучені з контрабанди кошти.

Таку ідею він озвучив під час виїзного засідання фракції «Слуга народу» у Трускавці в суботу, 2 жовтня. Текстову трансляцію засідання веде пресслужба СН.

Аналізуємо виконання президентської програми: гідні зарплати для чесних чиновниківУ чесних чиновників будуть гідні зарплати, обіцяв Володимир Зеленський. Детальніше про це – в матеріалі Слово і діло.

«Де взяти ресурс для підвищення зарплат співробітникам системи МВС? Це виявлення контрафактної продукції - тютюн і алкоголь. Ми вже опрацювали з фахівцями напрямки, де можна дати бюджету мільярди гривень», - зазначив Монастирський.

Як відомо, сьогодні у Трускавці проходить другий день виїзного засідання фракції «Слуга народу» за участю представників ОПУ, Кабміну, силовиків. Також вже прибув і сам президент України Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше Монастирський заявив, що МВС буде вимагати в держбюджеті підвищення заробітної плати поліцейським. Також він повідомляв, що на облаштування кордону з РФ і Білоруссю Україні потрібно 17 млрд грн. Ці гроші МВС запросить в держбюджеті-2022.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: