Зарплати антикорупціонерів: скільки в серпні заробили глави НАБУ, НАЗК і САП

Читать на русском

«Слово і діло» стежить не тільки за тим, як українські політики і чиновники виконують свої обіцянки, а й за тим, скільки вони заробляють. Сьогодні пропонуємо подивитися, які зарплати в серпні були у керівників антикорупційних органів.

У серпні найвища зарплата була у в.о. керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Максима Грищука – 326 тис. 150 грн. Йому виплатили, зокрема, матеріальну допомогу на оздоровлення та зарплату за час відпустки.

Директор НАБУ Артем Ситник заробив 323 тис. 177 грн: крім окладу і надбавок, йому нарахували додаткові виплати – індексацію, відрядні та відпускні, компенсацію за невикористану відпустку. Заступник Ситника Анатолій Новак заробив 194 тис. 366 грн, Гізо Углава – 177 тис. 386 грн, Тетяна Варварська – 162 тис. 475 грн.

У Національному агентстві з питань запобігання корупції найвища зарплата в серпні була у заступника голови Олександра Стародубцева – 303 тис. 907 грн. У суму увійшли оклад, надбавки, премія, оплата за відпустку, матеріальна допомога на оздоровлення.

Глава НАЗК Олександр Новіков заробив 255 тис. 561 грн. Двоє інших його заступників – Роман Сухоставець та Іван Пресняков – 156 тис. 76 грн і 137 тис. 18 грн відповідно.

Зарплати керівників антикорупційних органів за липень можна подивитися на нашій інфографіці.

Нагадаємо, «Слово і діло» розібралося, яке місце в рейтингах корупції займає Україна, а також які результати роботи показують антикорупційні органи.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: