ЦВК закінчила реєстрацію кандидатів на довибори в Раду по округах 184 і 197

Читать на русском
За останній день, 1 жовтня, комісія зареєструвала на виборах 13 кандидатів. Сумарно у виборах візьмуть участь 45 кандидатів
Ілюстративне фотоslovoidilo.ua

Центральна виборча комісія закінчила реєстрацію кандидатів у народні депутати на довиборах до Верховної Ради, які пройдуть в округах №№184 та 197 - у Черкаській та Херсонській областях.

Про це повідомляється на сайті ЦВК.

За останній день, 1 жовтня, комісія зареєструвала на виборах 13 кандидатів. Сумарно у виборах візьмуть участь 45 кандидатів (з 74 заяв на 29 ЦВК відповіла відмовою), з них в окрузі №184 - 19 кандидатів, а в окрузі №197 - 26 кандидатів.

Нагадаємо, раніше політична партія «Слуга народу» прийняла рішення про висунення свого кандидата на довиборах до Верховної Ради на 197-му виборчому окрузі (Черкаська область). Партія висуне мера Золотоноші Віталія Войцеховського.

Нагадаємо, що 30 березня Верховна Рада позбавила повноважень нардепів Олександра Скічка та Ігоря Колихаєва. Перший став головою Черкаської облдержадміністрації, другий - мером міста Херсон. На вакантні місця оголосили додаткові вибори народних депутатів по двох округах - 197-му і 184-му.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: