ЦВК зареєструвала першого кандидата на довибори до ВР

Читать на русском
ЦВК зареєструвала першого кандидата у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі 197 (Черкаська область).
фото ЦВК

Центральна виборча комісія зареєструвала першого кандидата у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №197 (Черкаська область) Андрія Іллєнка.

Відповідне рішення ухвалили на засіданні ЦВК у п'ятницю, 3 вересня.

Вірастюк розповів, навіщо пішов у народні депутатиЗа словами Вірастюка, саме реалізацію свого проєкту він ставить на чільне місце під час своєї депутатської каденції.

«Зареєструвати кандидата в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №197 на проміжних виборах народного депутата України 31 жовтня 2021 року Іллєнко Андрія Юрійовича, народився 24 червня 1987 року в м Київ, громадянин України, протягом останніх п'яти років проживає на території України, освіта вища», - зачитав текст постанови член ЦВК Сергій Постівий.

Іллєнко висунула у народні депутати ВО «Свобода».

Засідання Центральної виборчої комісії 3 вересня 2021 рокуЦентральна виборча комісія

Як відомо, ЦВК призначила на 31 жовтня проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах №184 (Херсонська область) і №197 (Черкаська область).

Рішення прийнято у зв'язку з тим, що раніше обрані в округах народні депутати були достроково позбавлені мандатів, оскільки народний депутат Ігор Колихаєв (184-й округ) був обраний мером Херсону на місцевих виборах 2020 року, а народний депутат Олександр Скічко (197-й округ ) призначений головою Черкаської ОДА.

1 вересня в цих округах почався виборчий процес.

Нагадаємо, у березні цього року довибори в Раду пройшли на 87-му виборчому окрузі в Івано-Франківській області. На них переміг Василь Вірастюк та увійшов до фракції СН.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: