Довибори в Раду: поліція розпочала 17 кримінальних проваджень

Читать на русском
На Івано-Франківщині поліція розпочала 17 кримінальних проваджень за результатами довиборів до Верховної ради.
Слово і діло

На Івано-Франківщині поліція розпочала 17 кримінальних проваджень за результатами довиборів до Верховної ради.

Як інформує пресслужба МВС України, 12 із них - пов’язані із порушенням виборчого законодавства, ще 5 - стосуються виборчого процесу.

Вірастюк переміг на довиборах у Раду на ФранківщиніНа довиборах до Верховної ради на 87-му окрузі в Івано-Франківській області переміг кандидат від «Слуги народу» Василь Вірастюк.

«Загалом на лінію 102 надійшло 113 повідомлень. Після ретельної перевірки отриманої від громадян інформації поліцейські склали 12 адміністративних протоколів: в основному вони стосувалися порушень виготовлення або розміщення матеріалів передвиборчої агітації. Аби забезпечити порядок під час проміжних виборів народного депутата, поліцейські Івано-Франківщини посилено стежили за порядком та оперативно реагували на всі повідомлення про можливі порушення виборчого законодавства», - сказано у повідомленні.

Як відомо, на довиборах до Верховної ради на 87-му окрузі в Івано-Франківській області переміг кандидат від «Слуги народу» Василь Вірастюк.

Вибори відбулися 28 березня. Явка на виборах склала лише 23,72%.

Також у виборчому окрузі № 87 в Івано-Франківській області був «заморожений» підрахунок голосів виборців через відсутність членів окружної виборчої комісії і дільничних виборчих комісій.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: