ЦВК призначила довибори до Верховної ради у двох областях

Читать на русском
Довибори пройдуть на окрузі №184 у Херсонській області, та в окрузі №197  у Черкаській області.
Центральна виборча комісія

Довибори пройдуть на окрузі №184 у Херсонській області, та в окрузі №197 у Черкаській області.

Про це повідомилапресслужба ЦВК.

Центральна виборча комісія призначила проміжні вибори народних депутатів у Херсонській і Черкаській областях. Вони відбудуться 31 жовтня.

Зазначають, що раніше мажоритарники з округів №184 і №197 достроково припинили повноваження. Тому й призначили довибори у цих областях. Зокрема, Олександр Скічко від «Слуги народу» очолив Черкаську облдержадміністрацію, а самовисуванець Ігор Колихаєв став мером Херсона.

Вибори-2019: Аваков провалив обіцянку покарати порушників виборчого законодавстваАрсен Аваков не впорався з обіцянкою покарати порушників виборчого законодавства на виборах-2019.

Виборчий процес на цих округах почнеться за 60 днів до дня виборів, тобто 1 вересня 2021 року.

Нагадаємо, 28 березня відбулися довибори до Ради на 50 окрузі в Донецькій області та 87 окрузі в Івано-Франківській області.

5 квітня ЦВК прийняла протокол про підсумки виборів на 87 окрузі в Івано-Франківській області, але офіційно оголосить результати після того, як всі суди, до яких надійшли заяви про порушення, винесуть свої рішення.

9 квітня ЦВК оприлюднила офіційні результати довиборів до Ради по 50 окрузі в Донецькій області. Там перемогу здобув мер міста Добропілля Андрій Аксьонов, який балотувався від партії «Порядок».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: