Саакашвілі повідомив, що вже прибув до Грузії

Читать на русском
Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі сьогодні вранці у соцмережах заявив про те, що вже прибув до країни.
facebook.com/SaakashviliMikheil

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі сьогодні вранці у соцмережах заявив про те, що вже прибув до країни.

Про це він написав у Facebook у п'ятницю, 1 жовтня.

Як Саакашвілі виконував обіцянки на посаді голови Одеської ОДАЗа півтора року, протягом яких Саакашвілі був головою Одеської обладміністрації, він виконав більше половини обіцянок, що стосувалися розвитку області.

«Доброго ранку, Грузія, вже з Грузії через вісім років...Вітаю вас з Батумі і закликаю всіх йти 2 жовтня на місцеві вибори. Ми обов'язково переможемо і будемо святкувати перемогу», - повідомив Саакашвілі.

Прибуття Саакашвілі також підтверджує телеканал Руставі-2 з посиланням на члена партії Єдиний національний руху Ніку Оболадзе. За даними порталу, Саакашвілі дійсно знаходиться на території Грузії, але як йому вдалося в'їхати - подробиць немає.

У свою чергу в МВС Грузії заявили, що не мають інформації про знаходження Саакашвілі на грузинській території, передає Інтерфакс-Україна.

Відзначимо, раніше Саакашвілі написав в соцмережах, що має намір прибути у Грузію авіарейсом Київ-Тбілісі ввечері 2 жовтня, коли голосування на місцевих виборах буде завершено. Тоді він також опублікував скріншот електронного квитка.

При цьому представники влади Грузії заявляють, що чекають на Саакашвілі, щоб доставити його в тюрму. Грузинська прокуратура звинувачує Саакашвілі за кількома кримінальними статтями, за двома з яких колишній президент засуджений.

Нагадаємо, Саакашвілі очолював Грузію в період 2008-2013 років. Після поразки на чергових виборах він покинув країну. Вже майже шість років політик є громадянином України. У травні 2020 року Саакашвілі був призначений главою Виконавчого комітету реформ в Україні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: